Gastronomia
    powlowski.jonas pisze:

    Miałam kiedyś restaurację i ją sprzedałam. Zgodzę się - to nie dla każdego.

Jasne, trzeba mieć smykałkę do interesów, no i oko do kuchni. Lokalizacja i budżet to jedno, ale dobre, jakościowe produkty i wykwalifikowany kucharz w tej branży są niezbędne. A łatwo można się wywalić, szczególnie na mięsach. Jak ktoś myśli dopiero o założeniu biznesu, to na pewno od tego warto zacząć - znalezienia jak najlepszych dostawców i poznania produktów. Podrzucam fajną stronkę o wołowinie, wszystko rozłożone na czynniki pierwsze. Macie np. Kark z kością 1630 - Elementy Wołowe https://elementywolowe.pl/kark_z_koscia-1630/, łopatkę, rostbef i wiele innych. Lekko może to rozjaśni temat przed spotkaniem ze specjalistami. Powodzenia!


  PRZEJDŹ NA FORUM